Flexcraft, betrouwbaar zakendoen

U wilt er zeker van zijn dat het uitzendbureau met wie u zaken doet een betrouwbare partner is. Naast dat veel van onze huidige klanten dat kunnen bevestigen, zijn we aangesloten bij een aantal brancheorganisaties, zoals de ABU en de VRO, die dit waarborgen. Deze organisaties doen regelmatige controles op het gebied van onder andere:

  • Veiligheid
  • Financiën
  • Belastingen
  • ARBO

De ABU CAO is algemeen bindend verklaard. In de ABU CAO zijn diverse artikelen opgenomen betreffende EU personeel. Bijvoorbeeld “huisvesting” en wat daarvan mag worden ingehouden op de loonstrook. Aldivèr geeft u volledig inzicht in de beloning van de uitzendkrachten en voorziet u van kopieën van loonstroken. Zo kunt u verifiëren dat deze conform uw CAO uitbetaald worden.

Accountantsverklaring

Op verzoek voorzien wij onze klanten van een accountantsverklaring waarin aangetoond wordt dat wij onze uitzendkrachten ook daadwerkelijk het netto bedrag hebben betaald wat op de loonstrook vermeld staat. Met deze procedure borgt u naar uw opdrachtgevers toe dat ingehuurd personeel conform de wettelijke eisen wordt verloond en er geen sprake is van enige uitbuiting. Bij controle door de vakbond of SCNU heeft u dan ook onderbouwd dat alles goed geregeld is.