De Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Dit doen wij met verschillende soorten van dienstverlening, die we hebben ondergebracht bij een aantal bedrijfsonderdelen. Lees hieronder meer.

Specialisten in bouw en techniek

 logo Flexcraft Labourforce

Flexcraft Labourforce is een gespecialiseerd uitzendbureau in de industriële en petrochemische industrie. Dagelijks zetten we een scala aan internationale specialisten in zoals isolatiemonteur, metaalbewerker, werkvoorbereider, uitvoerder en administratief assistent. Onze klanten zijn voornamelijk gespecialiseerd in industriële en petrochemische omgevingen en bevinden zich in heel Nederland. Veiligheid en kwaliteit worden beschouwd als van het allergrootste belang door Flexcraft Labourforce. Al onze professionals hebben de juiste vaardigheden en de vereiste werk gerelateerde certificaten. Lees meer.

 

Logo Flexcraft Detaned

Flexcraft Detaned is al bijna 15 jaar dé intermediair voor zelfstandige vaklieden( ZZP-ers) in de bouw en techniek en hun opdrachtgevers. Gewoon lekker werken! is het motto van Flexcraft Detaned. Dat geldt zowel voor eigen medewerkers als voor de ZZP-ers die geselecteerd en ingezet worden. Flexcraft Detaned heeft een groot en variabel bestand aan ZZP-ers die graag ingezet worden bij uitdagende opdrachten Door jarenlange ervaring en vakkundige projectbegeleiders zijn zij uitstekend in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Via detaned wordt gewerkt met de door de belastingdienst goedgekeurde DBA overkomst en heeft iedere opdrachtgever de benodigde fiscale vrijwaring in handen. Lees hier meer.

Flexcraft Polska, Pools recruitment en uitzendbureau

 flexcraft polska logo

Flexcraft Polska, opgericht in 2002, is een snel groeiend internationaal uitzendbureau, gevestigd in Polen. Wij bieden uitzend- en recruitmentoplossingen in diverse sectoren. In Polen hebben we ongeveer 700 uitzendkrachten op een dagelijkse basis aan het werk. Dit stelt ons in staat om Poolse uitzendkrachten met een A1 document uit te zenden naar andere EU-landen op basis van de Europese Richtlijn 96/71 / EG. Voor deze tijdelijke werknemers die zijn gestationeerd in andere Europese lidstaten blijft het Poolse stelsel van sociale zekerheid van toepassing met een maximum van twee jaar. Wij bieden onze lokale en internationale klanten concurrerende tarieven en top service. Lees hier meer.

Werken en leren transport & logistiek

Logo Aldiver werken en leren in transport logistiek FC 

Het werken met leerbedrijven en leerlingen is zeer veelzijdig en met recht een specialisme te noemen. Onze consulenten zijn niet te vergelijken met intercedenten op een uitzendbureau. Ze zijn de spil tussen scholen, leerlingen en leerbedrijven. Ze hebben vooral een adviserende rol en als doel om de leerlingen over de eindstreep te halen. Onze BBL tak onderscheidt zich in de detacheringsmarkt van leerlingen door veel tijd en energie in de begeleiding te steken en daardoor de leerbedrijven te ontzorgen. Meer informatie.

Werken en leren in de zorg, Aldicare

logo aldicare                                                                                                                                                                                                                                                          

Aldicare is ontstaan uit twee verschillende bedrijven, Aldivèr en AreaConsult. Door de samenwerking in Aldicare zijn verschillende kennisterreinen samengevoegd, waardoor een sterke dienstverlener is ontstaan. Naast kennis van de zorgsector, ervaring in werving & selectie, ervaring in werk- en leertrajecten, ervaring in opleiding en coaching is er kennis op het terrein van arbeidsrecht en veel ervaring met detacheren. Meer informatie.