Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk een bijdrage te geven aan diegene voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Gewoon omdat dat hoort. De Aldivèr groep steunt een aantal goede doelen, die de kwaliteit van leven van kinderen en jongeren verbetert.

Onderzoek tubereuze scleroze bij kinderen

Aldivèr Uitzendbureau steunt een project van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Het Sophia Kinderziekenhuis besteedt veel aandacht aan wetenschappelijk onderzoek. Een van de onderzoeken richt zich op de zeldzame neurologische ziekte tubereuze sclerose bij kinderen. Lees meer.

encore2

Onze bijdrage

Hoe gaan wij helpen? In het Sophia Kinderziekenhuis komt een afdeling voor medewerkers en patiënten die meedoen aan dit onderzoek. Deze afdeling  wordt met behulp van onze bijdrage speciaal voor deze kinderen ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur om te testen en te observeren. Maar het wordt ook een ruimte met veel speelgoed en vrolijke kleuren, zodat de kinderen zich er goed voelen. We kunnen dus direct zien dat ons geld wordt omgezet in iets goeds, waar de kinderen veel baat bij zullen hebben. Op http://www.stsn.nl kunt u meer lezen over tubereuze sclerose bij kinderen.

Robert Kalkman Foundation

Aldivèr Uitzendbureau steunt de Robert Kalkman Foundation. Als PGA-Golfprofessional helpt Robert Kalkman kinderen en jongeren die, net zoals hij, getroffen zijn door kanker of een beperking, Hij wilt de kwaliteit van hun leven verbeteren door meer plezier, ontspanning en afleiding aan te bieden in voor hen moeilijke tijden. Dit doet hij in de vorm van golf clinics.
robert kalkman foundation

De kinderen leren de beginselen van golf onder begeleiding van Golfprofessionals. Met als doel de kinderen, jongeren een onvergetelijke dag te bezorgen. De kinderen hebben een compleet verzorgde dag met hapjes – drankjes – lekkernij-lunchpakketjes-en menuutje na afloop van de dag. De golf onderdelen die aan bod komen zijn: Putten-Chippen-Bunker-Driving-range en het spelen van een aantal holes in de baan. Om beurten een ritje maken met de Golfbuggy is ook een feest voor de jeugd!

Robert laat ook zien dat (professionele) topsporters uit alle sportsoorten, die getroffen zijn door kanker of een lichamelijk beperking hebben, ook via golf opnieuw een topsportuitdaging kunt aangaan! Spreekt dit u aan, lees dan meer op de website van de foundation.