Agnieszka Stachera werkt in het team van Recruitment en Ontvangst bij Flexcraft European Work Support: “Elke dag biedt mij nieuwe uitdagingen”.

Geplaatst door de redactie on 15 October 2018 | Reacties

In het team van Recruitment en Ontvangst coördineert Agnieszka de aankomst in Nederland van arbeidsmigranten en zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast begeleid ze nieuwe aanvragen die binnenkomen, ze maakt en bewaakt de planning en ze heeft een nauwe samenwerking met Flexcraft Polska, het wervingskantoor van Flexcraft Group dat is gevestigd in Polen. “De planning kan elke minuut veranderen en het is continu druk. Dat maakt het elke dag weer een uitdaging voor me, maar dat vind ik juist leuk”, vertelt Agnieszka.

Recruitment en ontvangst

In 2015 startte Agnieszka als Jobcoach bij Flexcraft. “Ik wilde heel graag voor een uitzendbureau werken en na een open sollicitatie mocht ik als Jobcoach aan de slag bij Flexcraft”. Toch stopte Agnieszka na acht maanden met haar baan als Jobcoach. “Het was leuk, maar het was niet precies wat ik zocht. Ik ben gestopt en vond een andere baan. Elke dag zag ik mijn oud-collega van Flexcraft naar kantoor rijden en we raakten weer aan de praat. Ik wilde graag terugkomen en Flexcraft bood mij een plek op kantoor aan”, aldus Agnieszka. Agnieszka hielp een collega bij recruitment en werkte mee aan de planning. Nu maakt ze deel uit van het team Recruitment en Ontvangst. “Dit werkt ligt me veel meer, omdat het me elke dag nieuwe uitdagingen biedt. Soms moet ik heel snel reageren, snel schakelen en elke dag is compleet anders. Problemen zie ik niet, ik zie alleen oplossingen en mogelijkheden”.

Hoe het voor de arbeidsmigranten is om hier te wonen en werken weet Agnieszka goed. Zelf werkte ze in de productie, was ze heftruckchauffeur en begeleidde ze anderen op de werkvloer. Daardoor kent ze het werkveld goed. Ook woonde ze toen zij net in Nederland was maar liefst vier jaar in een accommodatie van haar toenmalige werkgever. Op die manier kan zij zich erg goed in de arbeidsmigranten inleven en kan ze goed overbrengen hoe alles in zijn werk gaat. Ondanks haar ervaring staat Agnieszka open om nieuwe dingen te leren. “Sommige dingen moet ik nog leren, maar iedereen bij Flexcraft is heel behulpzaam en je staat er nooit alleen voor. Dat is fijn en ik leer hier elke dag!”. Doordat Agnieszka zelf uit Polen komt kan ze gemakkelijk met de arbeidsmigranten communiceren en dat vind ze leuk. “Ik vind het leuk om Poolse mensen te verwelkomen en met hen in mijn moedertaal te spreken. Ik woon al 11 jaar in Nederland, dus in het dagelijks leven spreek ik gewoon Nederlands”.

Werken bij Flexcraft

Elke week verwelkomt Agnieszka nieuwe arbeidsmigranten bij Flexcraft. Agnieszka weet wel waarom arbeidsmigranten kiezen voor Flexcraft: “Flexcraft heeft als organisatie heel veel te bieden. Wij kunnen bijna elke wens en/of functie vervullen en we zijn flexibel. Als bijvoorbeeld iemand zijn functie niet leuk vind, komen ze weer terug bij ons en kunnen we samen kijken waar ze dan heen kunnen. We passen werkzaamheden graag voor hun aan, zolang ze maar de motivatie hebben om te werken”, legt Agnieszka uit. Naast het regelen van werk biedt Flexcraft ook huisvesting en vervoer aan, aan de arbeidsmigranten. “We regelen een woonplek, vervoer en transport naar Nederland. Daarnaast staan onze Jobcoaches altijd voor ze klaar en kunnen ze voor hulp en vragen altijd bij hen terecht”. Flexcraft biedt banen aan in onder andere de logistiek, de voedselindustrie, vleesproductie, maar ook in de agrarische sector, de metaalsector en in de techniek. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in op www.flexcraft.pl  of bel ons op 088-7307900. Wie weet zit jij binnenkort bij Agnieszka op kantoor en ga jij aan de slag voor Flexcraft.