Nieuws

Artikelen uit June 2013

De ideale wereld

Toen wij in 2007 begonnen met het uitzenden van Pools personeel, hadden wij al als uitgangspunt, dat als je een goede dienst wilt leveren, je in de eerste plaats de uitzendkracht centraal moet stellen. Met zo’n insteek onderscheid je je van vele andere bureaus. Iedereen kent het spreekwoord ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. We kunnen er ingewikkeld over doen, maar meer is het eigenlijk niet.

Lees meer

Haringparty Moerdijk 2013 een groot succes

Haringparty Moerdijk 2013 een groot succes ondanks ontbreken nieuwe haring. De uitnodigingen voor de jaarlijkse haringparty waren al een paar weken de deur uit, toen bekend werd dat het eerste tonnetje Hollandse Nieuwe pas twee weken later dan het geplande feestje geveild zou worden. Maar een evenement met 700 gasten stel je niet zomaar een paar weken uit, dus ging de Haringparty op 4 juni gewoon door. Ook met iets minder Hollandse Nieuwe en iets meer andere heerlijke delicatessen uit zee werd het een feestelijke happening.

Lees meer

Donatie van 10.000 euro

Tijdens onze haringparty op 4 juni heeft onze algemeen directeur Samir Sharma een cheque uitgereikt van 10.000 euro aan dokter Marie-Claire de Wit van het Sophia Kinderziekenhuis. Het geld is bestemd voor onderzoek naar de zeldzame neurologische ziekte tubereuse sclerose.

Lees meer