Nieuws

Artikelen uit July 2014

Inlenersbeloning: wijzigingen ABU per 29 december 2014

Er staat veel te gebeuren in de uitzendbranche. Op dit moment is het voor een intermediair nog mogelijk om in de eerste 26 weken van uitzending te kiezen voor het ABU loongebouw of de beloningsregeling van de inlener.
Vanaf 29 december 2014 (week 1 2015) komt deze keuze te vervallen en is iedere uitzender, detacheerder en/of payroller verplicht om vanaf dag één de inlenersbeloning toe te passen. De reden hierachter is dat een uitzendkracht recht heeft op dezelfde arbeidsvoorwaarden als een werknemer die rechtstreeks in dienst is bij het inlenende bedrijf.

Lees meer

Column Mazars: Wetsvoorstel Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS)

Minister Asscher van Sociale zaken en Werkgelegenheid heeft het wetsvoorstel Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) aangekondigd en daar nu meer details over bekendgemaakt. De status is dat het wetsvoorstel nu voor advies naar de Raad van State gaat en daarna wordt het hele wetsvoorstel bekend gemaakt. De verwachte datum van inwerkingtreding is 1 januari 2015.

Lees meer

Dat verdient een bloemetje!

Donderdagmiddag 10 juli was de jaarlijkse telersverkiezing ‘Ranking the Grower’ met dit jaar als thema ‘Meest inspirerende tuinbouwvrouw’. Er waren 42 genomineerden in 4 verschillende categorieën. Joyce Lansbergen, een van de directeuren van familiebedrijf LG Flowers in Pijnacker, heeft de categorie ‘Bloemen’ gewonnen. Aldivèr Flexcraft werkt al vanaf 2007 samen met LG Flowers en wij zijn dan ook heel trots dat Joyce ‘Tuinbouwvrouw van 2014’  in de categorie ‘Bloemen’ is geworden. Van harte, Joyce!

Lees meer

Geslaagde dag op de GTC Rally 2014 in Etten-Leur

Zaterdag 5 juli ontving Aldivèr Flexcraft een aantal relaties als VIP gast tijdens de GTC Rally in Etten Leur. Aldivèr Flexcraft is een van de sponsoren van het Deltion Rallyteam. Het werd een zeer geslaagde dag. Na de ontvangst met verse koffie, Brabantse worstenbroodjes en appelflappen, werden de klanten vanaf het Aldiver kantoor in Moerdijk met een helicopter overgevlogen naar het centrale VIP-dorp in Etten Leur.
Helikopter2

Lees meer