Nieuws

Artikelen uit April 2018

Werken bij één van onze grootste klanten

Eén van onze grootste klanten is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland. Daarnaast heeft onze klant in 15 landen wereldwijd verkoopondersteunende kantoren. Zij leveren vers varkens- en rundvlees en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. Dagelijks zijn er via Flexcraft zo’n 400 flexwerkers aan het werk.

Lees meer

Onze huisvesting in Velp

In Gelderland, dicht tegen Arnhem aan, ligt Velp. Hier ligt het hotel ‘De President’, althans.. ooit een hotel, nu zijn de kamers in het gebouw flexrooms en is dit de huisvestiging van de buitenlandse uitzendkrachten van Flexcraft.

Lees meer

Huisvesting arbeidsmigranten (deel 2) - Welke huisvesting opties zijn er?

Er is in Nederland geen gebrek aan werk voor arbeidsmigranten. Maar goede huisvesting vinden is problematisch. Kom je naar Nederland, dan is het aangewezen om je goed voor te bereiden en goed te kijken waar je gehuisvest kunt / zal worden. Welke woonopties heb je als je (tijdelijk) in Nederland werkt en verblijft?

Lees meer

Flexcraft sponsort marathonloper tijdens UNICEF marathon in Kenia

Herbert Schoutens loopt op 18 mei samen met 30 andere marathonlopers de UNICEF Rift Valley Marathon in Kenia. Een enorme prestatie want de deelnemers moeten hoogteverschillen bedwingen en hitte en ijle lucht weerstaan. De UNICEF lopers worden begeleid door een team Kenianen, waaronder de voormalig wereldkampioen Lornah Kiplagat.

Lees meer

Huisvesting arbeidsmigranten - Steeds groter probleem in Nederland (deel 1)

In Nederland is de behoefte aan arbeidsmigranten groot. In sommige sectoren, zoals de agrarische, bouw en logistieke sector, is het personeelstekort erg nijpend en kunnen bedrijven nauwelijks nog opdrachten aannemen omdat er simpelweg te weinig mensen zijn die ze kunnen uitvoeren. Goede huisvesting vinden voor de buitenlandse arbeidskrachten, die vaak slechts tijdelijk in ons land verblijven, is echter moeilijk. Het gebrek aan huisvesting leidt soms tot misstanden: overbewoning, onhygiënische omstandigheden enz. Hoe weet je dat je goed terecht komt?

Lees meer