Nieuws

Artikelen uit October 2018

Trends in de flexmarkt

De trends binnen de arbeidsmarkt zijn, net als de markt zelf, continu in ontwikkeling. Het gaat economisch gezien steeds beter met Nederland en ook in de flexbranche gaat het goed. Hierdoor zijn de trends binnen de markt veranderd. De vraag is dan ook; welke trends spelen er momenteel?

Lees meer

Agnieszka Stachera werkt in het team van Recruitment en Ontvangst bij Flexcraft European Work Support: “Elke dag biedt mij nieuwe uitdagingen”.

In het team van Recruitment en Ontvangst coördineert Agnieszka de aankomst in Nederland van arbeidsmigranten en zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast begeleid ze nieuwe aanvragen die binnenkomen, ze maakt en bewaakt de planning en ze heeft een nauwe samenwerking met Flexcraft Polska, het wervingskantoor van Flexcraft Group dat is gevestigd in Polen. “De planning kan elke minuut veranderen en het is continu druk. Dat maakt het elke dag weer een uitdaging voor me, maar dat vind ik juist leuk”, vertelt Agnieszka.

Lees meer

Wat stond er in de troonrede over de arbeidsmarkt?

De gunstige economie biedt ruimte om de sociaaleconomische structuur van ons land sterker en moderner te maken”, aldus Koning Willem-Alexander tijdens de troonrede. Al eerder werd er in het regeerakkoord aangegeven dat het kabinet flexwerk duurder en vast aantrekkelijker wil maken en ook de Koning verwijst met zijn uitspraak naar flexwerk. Zo heeft het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in Balans (WaB) als doel dat werkgevers minder risico lopen als zij mensen een vast contract aanbieden.

Lees meer