Justyna Ceglarz werkt als recruiter voor Flexcraft European Work Support: “Het geeft een kick als ik mensen aan een mooie baan kan helpen”.

Geplaatst door de redactie on 5 November 2018 | Reacties

Ruim drie jaar geleden ging Justyna aan de slag voor Flexcraft European Work Support. Ze begon als administratief medewerkster, waar ze onder andere de gewerkte uren van de uitzendkrachten verwerkte. Sinds een jaar is Justyna als recruiter werkzaam voor Flexcraft. “Nu werf ik nieuwe werknemers, publiceer ik vacatures en houd ik telefonische intakegesprekken”, aldus Justyna. “Ik kom zelf uit Polen en ben nu acht jaar in Nederland. Toen ik hier net was ging ik, net als veel van onze uitzendkrachten, werken in de logistieke sector. Ik weet dus goed hoe het is om nieuw in Nederland te komen, wat de werkzaamheden voor onze uitzendkrachten inhouden en wat ze kunnen verwachten”.

Recruitment

Justyna zit helemaal op haar plaats als recruiter. Het is als recruiter belangrijk dat je de juiste sociale vaardigheden hebt en dat je je goed kunt inleveren in een ander. “Ik vind mijn werk als recruiter erg leuk. Het geeft me echt een kick als ik mensen kan helpen aan een mooie baan en ze op die manier blij kan maken. Dat geeft me voldoening”, vertelt Justyna. Tijdens haar werk moet Justyna vaak geduldig zijn, maar ook in staat zijn om snel te kunnen schakelen. “Ik werk met mensen en daardoor loopt niet altijd alles zoals je gepland had. Er gebeuren altijd wel dingen die je niet had verwacht en daardoor moet ik soms snel schakelen en oplossingen bedenken. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag weer wat anders meemaak!”, vervolgt Justyna. Voor haar baan als recruiter spreekt ze elke dag weer nieuwe mensen en iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.

Een verhaal dat haar bijgebleven is, is die van een jongeman die maar liefst 40 kilometer fietste om op kantoor te kunnen komen voor een intakegesprek. “Sommige mensen hebben zo’n grote motivatie, die willen zo graag werken. Toen hij op kantoor aankwam heb ik ontbijt voor hem gemaakt en hem een kopje thee gegeven. Ik was heel erg trots dat iemand zoveel moeite doet om bij ons te komen werken. Inmiddels is hij aan de slag gegaan en hij doet het heel erg goed op zijn werk”.

De kracht van Flexcraft

Flexcraft is een dynamisch bedrijf dat volgens Justyna over vijf jaar flink gegroeid zal zijn. “Het gaat heel goed en ik hoop dat we in de toekomst het grootste en beste uitzendbureau van Nederland zijn”. Dat uitzendkrachten graag voor Flexcraft kiezen is geen wonder: Flexcraft biedt haar uitzendkrachten zekerheid over een regelmatig salaris, maar zorgt ook voor voldoende werkuren. Daarnaast wordt er vervoer en huisvesting geregel. Bij Flexcraft is iedereen dan ook continu bezig met de focus op verbeteringen en wordt er dagelijks gewerkt aan het ruime aanbod aan banen. Geen idee hoe je een Nederlandse bankrekening of een BSN-nummer moet aanvragen? Ook daar helpt Flexcraft je mee. “We willen mensen graag zo goed mogelijk helpen en begeleiden. Als tip kan ik alle uitzendkrachten aanraden om zo snel mogelijk de Nederlandse taal te leren. Dat kan door middel van een cursus, maar ook via websites of apps. Als je de taal (een beetje) kent, zal dit je enorm helpen op je werk, maar ook in het dagelijks leven zoals in de supermarkt”, aldus Justyna.

Zoek jij werk?

Wil jij ook in Nederland voor Flexcraft komen werken? Wij hebben onder andere banen in de vleesproductie, logistiek, techniek en de agrarische sector. Momenteel is Justyna op zoek naar productiemedewerkers in de vleesproductie. Heb je interesse in deze functie of één van de vele andere functies? Neem dan snel contact met Justyna via het nummer 088-7307929 of mail naar praca@flexcraft.eu.