Tevreden uitzendkrachten zijn productieve medewerkers

Werklieden uit Europa willen graag bij Flexcraft werken. Wij staan bekend om goede huisvesting dichtbij de klanten, veilig vervoer en eerlijke beloning. De ervaren staf van Flexcraft houdt nauwlettend toezicht op het personeel waarbij wederzijds respect centraal staat. Onze coördinatoren zijn regelmatig bij opdrachtgevers op de werkvloer te vinden om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Tevreden uitzendkrachten

De basis van ons succes bij het werken met Oost-Europees personeel is een goede begeleiding. Dat leidt namelijk tot tevreden uitzendkrachten, wat weer leidt tot een hogere productiviteit bij onze opdrachtgevers. Als je in een vreemd land komt werken is alles nieuw. Wij proberen onze werknemers zo goed mogelijk te begeleiden in hun nieuwe privé- en werkomgeving.

Flexibiliteit en bereikbaarheid

Voor Flexcraft zijn flexibiliteit en bereikbaarheid van groot belang. Onze coördinatoren zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan in direct contact met de klant. Met een groot wagenpark zijn de medewerkers op elk willekeurig moment inzetbaar.

Maatwerk per opdrachtgever

Per opdracht stelt Flexcraft een team van werknemers en jobcoaches samen welke wordt aangestuurd door een accountmanager. Ons team wordt samengesteld o.b.v. de branche en werkzaamheden.

Training en opleiding 

Indien gewenst verzorgt Flexcraft aanvullende trainingen en opleidingen, zoals VCA, heftruck en Nederlandse taal.