De basis van ons succes bij het werken met Internationale uitzendkrachten is een goede begeleiding. Dat leidt namelijk tot tevreden uitzendkrachten, wat weer leidt tot een hogere productiviteit bij onze opdrachtgevers. Als je in een vreemd land komt werken is alles nieuw. Wij proberen onze werknemers zo goed mogelijk te begeleiden in hun nieuwe privé- en werkomgeving.

Onze jobcoaches staan klaar om onze medewerkers te helpen met zaken als het openen van een bankrekening, het aanvragen van een BSN nummer, een doktersbezoek, het vervoer van en naar cursussen en contact leggen met de Belastingdienst. De woningen waar onze zin mensen gehuisvest worden wekelijks door onze jobcoaches bezocht en eventuele vragen en problemen worden meteen besproken. Op de werkvloer zijn onze mensen met één ding bezig en dat is werken.

Coördinatie op de werkvloer

Alle klanten, dus niet alleen de grote klanten, krijgen bij ons een maatwerk aanpak. Naast de persoonlijke begeleiding, zijn wij gespecialiseerd in begeleiding op de werkvloer met een team van 9 jobcoaches. Onze jobcoaches worden aangestuurd door één van de accountmanagers.

Extra begeleiding tijdens de start-up

In een start-up fase van een klant is op de werkvloer dagelijks een accountmanager aanwezig. Na de start-up fase komt er minimaal een keer per week een jobcoach of accountmanager over de vloer. Dit is afhankelijk van de grootte van de pool en complexiteit van de werkzaamheden. De jobcoach en acccountmanager zijn inhoudelijk op de hoogte van de werkprocessen van onze klanten en zorgen ervoor dat nieuwe mensen snel en goed worden ingewerkt.

Wat kunt u van een coördinator van Flexcraft verwachten?

  1. 24/7 bereikbaar.
  2. Ervaring binnen uw branche.
  3. Flexibel en adequaat.
  4. Spreekt Pools en Nederlands of Engels.
  5. Houdt continue vinger aan de pols.

Mix van ervaren en nieuwe mensen

Naast de persoonlijke begeleiding vanuit de jobcoaches, zorgen wij ervoor dat nieuwe of jonge medewerkers worden gekoppeld aan ervaren vaklui. Samen met de opdrachtgever wordt besproken welke personen elkaar goed aanvullen.