Huisvesting en vervoer, met keurmerk!

Als inlener moet u ervan uit kunnen gaan dat de uitzendkrachten die bij u tewerk gesteld worden, met respect behandeld worden en goed worden belegeid. De basis van ons succes bij het werken met buitenlandse werknemers bestaat naast goede begeleiding thuis en op de werkvloer, uit het zorgdragen voor goede faciliteiten zoals huisvesting en vervoer. Wij kunnen met trots zeggen dat we als een van de eerste uitzendbureaus in Nederland van minister Blok het keurmerk van Stichting Normering Flexwonen uitgereikt hebben gekregen. 

Huisvesting

Onze huizen zijn vrijwel altijd gelegen op een maximale afstand van 30 minuten van onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten zich thuisvoelen in Nederland en zorgen ervoor dat de huizen veilig en netjes zijn en van alle faciliteiten zijn voorzien. We hebben twee grote hotels waar maximaal 100 Poolse uitzendkrachten wonen en een groot aantal eensgezinswoningen waar per woning maximaal zes mensen wonen.

Onze jobcoaches komen wekelijks thuis bij de uitzendkrachten om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. 

Vervoer

Voor het vervoer heeft Flexcraft diverse mogelijkheden zoals fietsen, auto's, busjes en grote bussen. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze uitzendkrachten veilig op de werkvloer werken, maar ook veilig op hun werk verschijnen. Bij Flexcraft gaan als één van de weinige uitzendbureaus alle winterbanden om in november bij de auto's van al onze medewerkers. Wij proberen altijd om onze flexwerkers maximaal 30 minuten te laten reizen naar hun werkplek.