Greg Stark werkt als Coördinator van de Jobcoaches op de Centrale Planning bij Flexcraft European Work Support: “Iedereen heeft werk nodig, als wij iemand dat kunnen geven, is dat fijn”.

Geplaatst door de redactie on 20 February 2019 | Reacties

In 2004 begon Greg als jobcoach en deels op de planning voor Flexcraft, die toen nog de naam Work Support had. Hier werkte hij vijf jaar en ging er toen twee jaar tussenuit: één jaar naar Engeland en één jaar naar Polen om daar te wonen en te werken. In 2011 kwam hij weer terug in Nederland en daar pakte hij de draad bij Flexcraft weer op. Nu is hij doorgegroeid naar Coördinator van de Jobcoaches en maakt hij deel uit van de Centrale Planning.

Planning

Sinds Greg deel uit maakt van de Centrale Planning coördineert hij de andere jobcoaches bij Flexcraft aan en door de jobcoaches in te plannen zorgt hij ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. “Alle nieuwe mensen die bij ons komen werken worden eerst ingeschreven bij Recruitment en daarna begeleidt een jobcoach deze mensen verder. Zo gaan de jobcoaches mee met onze uitzendkrachten om een BSN-nummer aan te vragen, bieden zij persoonlijke hulp en zorgen ze ervoor dat iedereen veilig bij hun huisvesting aankomt”, vertelt Greg. Alles wat daarvoor gepland moet worden, is de taak van Greg. “Ik moet het vervoer naar de verschillende huisvestingen plannen. Ik maak altijd van te voren een plan wie met wie, waar naar toe gaat, zodat alle jobcoaches precies weten waar ze heen moeten”. Doordat Greg zelf jaren als jobcoach achter de rug heeft weet hij precies hoe hij de andere jobcoaches kan aansturen, maar ook hoe hij ze kan motiveren en inspireren om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. “Het is hard werken, maar we helpen mensen met ons werk en dat geeft zoveel motivatie en kracht. Mensen beginnen hier een nieuw leven en wij kunnen ze daarbij helpen, dat geeft mij voldoening”, aldus Greg.

Waarom Flexcraft?

Een goede reden om als uitzendkracht te kiezen voor Flexcraft zijn de jobcoaches die alle uitzendkrachten goed begeleiden, maar ook de juiste tijd en aandacht bieden. “Wij weten precies wat er van onze werknemers op de werkvloer wordt verwacht dus daar kunnen we ze goed bij begeleiden en coachen”, legt Greg uit. Daarnaast staan de jobcoaches altijd voor de uitzendkrachten klaar als ze hulp nodig hebben. Een andere goede reden om voor Flexcraft te komen werken is het werkaanbod. Uitzendkrachten kunnen in diverse sectoren aan de slag, denk aan productie, logistiek, tuinbouw, vleesindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Tot slot is onze huisvesting en vervoer een goede reden om bij Flexcraft te komen werken. “We regelen huisvesting en vervoer voor onze uitzendkrachten, waardoor het hen een stukje makkelijker gemaakt wordt om naar Nederland te komen om hier te gaan werken”, vertelt Greg.